Line

Caravan for 6 people

Bryrup, Denmark
Caravan
No ratings
425,00 kr. per day

About Familievogn på Bryrup camping og resort

Køjevogn med 2 køjer, franskseng og mulighed for 2 ekstra sovepladser ved at ligge bordet ned. 3 m dyb fortelt med annex hvor der i sofaen også kan redes op til yderligere 2 overnattende. Vogn og fortelt er fuldt udstyret med ovn, mikroovn, kaffemaskine, stor gasgrill, 2 petroleumsovne(køb selv petroleum) gasovn, komfur, stort køle/fryse skab, fjernsyn med mulighed for streaming ved deling af net, fjernsyn med dvd i vognen, spil dvder osv. Vognen er udstyret med campingstole og borde, trip trap stol(uden bøjle) der står ekstra stole og borde i opbevaringsteltet. Derudover er vognen fyldt med tallerkener, bestik, glas, skåle osv. Hund er velkommen, men må ikke efterlades i vogn/fortelt uden opsyn. Lejer betaler for evt skader hunden forvolder på vogn, telt osv. Vogn og fortelt skal holdes 100% røgfrit da vores datter er astma barn. Vognen står på en comfort plads med vand og afløb direkte på pladsen. Vand påfyldes med slange bag vognen. Vognen står fast på Bryrup camping og resort (plads 103) som ligger helt naturskønt med gode cykel og vandre ruter lige uden for pladsen. Pladsen er udstyret med opvarmet pool med vandrutchebaner, splinterny legeplads, boldbane, minigolf, mulighed for leje af cykler, kajak og kano, cafè samt gode nyere toilet/ bad samt køkken faciiteter. Bryrup by byder på en mindre købmand, det lækreste pizzaria, samt veterantogbanen som bestemt er en tur hver. Her er sinpelthen alt til en god ferie for børn og barnlige sjæle. Der betales gebyrer og strøm direkte på pladsen. Vi forventer at lejere vil passe godt på vores ferieparadis og at alt afleveres i samme stand som man modtager det. Skulle man komme til at ødelægge noget forventer vi at få besked så vi i fællesskab kan finde en løsning.

Check in 15:00
Check out 10:00
TV DVD Awning Table/chairs for awning Duvettes and pillows Heater
Fridge Gas cooker or other cooking options Freezer Microwave oven Oven Coffee machine Cooking equipment (bowls, pots, pans, etc) Silverware
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
6.0 2.5 1500.0 1
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 425,00 kr.
The owner has not uploaded details of this caravan's insurance policy. Please check with the owner.
The owner has not uploaded a copy of this caravan's gas test. Please check with the owner.

Please note that unless specifically indicated in the description of the caravan there will be additional fees applying for your stay at the campsite, such as person fees and possible extra charges. Make sure you check with the campsite.

0 reviews

No ratings

About Line

" Vi er en familie på mor(Line), far(Jesper) og 3 børn. Elias på 9 år, Emma på 7 år og Esben på 5 år. Derudover huser familien 2 hunde. Zaxo som er en cavapoo og Luna en berner sennen hvalp. Til dagligt bor vi tæt ved Ringkøbing på et lille nedlagt landbrug. Vi elsker campist livet og synes selv vi har den mest fantastiske vogn. Vi passer godt på vores campingvogn telt osv. og forventer at evt. Lejere vil gøre det samme. Vores campingvogn er vores fristed og vi elsker naturen omkring bryrup samt alle de søde mennesker man møder på camping. Det bedste ved camping med børn er at der altid er nogle at lege med samt masser af frisk luft giver trætte og glade børn. Vi elsker Silkeborg og området omkring. Jesper cykler mtb og Silkeborg er mtb'ernes meka. Her kan man virkelig blive udfordret. "

Line
Read more about Line
Showing 4 results for Bryrup, Denmark
Familievogn på Bryrup camping og resort
6 people
Caravan
425,00 kr. / day
Hyggelig mindre plads med pool, minigolf, skøn natur mv.
6 people
Caravan
350,00 kr. / day
Opvarmet pool, børnevenlig plads og skøn natur
5 people
Caravan
314,00 kr. / day
Hobby excellent med stort fortelt
4 people
Caravan
300,00 kr. / day