Odsherreds campingservice

Vig, Denmark

Vi er et Firma der udlejer og servicere campingvogne. Vi levere gerne vognene hvis kunden ønsker det. mod betaling. Vi råder over 10-12 vogne. Ring for mere info. 30959980

Reviews (received as owner)

Caravan: Stor vogn 20 Meter fra vondkanten


Comment:

Super camping vogn med meget fin plads til hygge, madlavning, leg mm i skønne omgivelser på vesterlyng camping plads. Vores drenge elskede det og vi ku slappe helt af:-)

Kan kun varmt anbefale den:)

Derudover god kontakt til udlejer:-) mvh Shila

- Shila

Caravan: Adria 552PK Med god Plads


Comment:

God vogn og super udlejer, der var meget hjælpsom.

Jeg vil anbefale at medbringe egne hovedpuder hjemmefra, da dem der er i vognen er af meget ringe kvalitet. En proptrækker og en skraldespand er også godt at have med.

Den femte stjerne går til Vesterlyng Camping, der virkelig er veldrevet og man føler sig meget velkommen hos Lone og Torben.

- Nicky

Caravan: Adria 552PK Med god Plads


Comment:

Vi var meget glad for at leje denne campingvogn. Der er jo rigtig god plads i den, med et meget stort fortelt til. Interiøret er i lyst træ og virker meget lækkert. Der er syv sovepladser, vi brugte kun to af dem, og sengen havde super gode madrasser, så vi sov rigtig godt. Den eneste mangel var en brugsanvisning, som vi godt kunne have brugt. Både for at gøre det lettere for os og for ikke at gøre ting forkert eller ødelægge noget i vognen. F.eks. vidste vi ikke, hvordan man tændte for gasvarmen, men vi fik venner til at hjælpe os. Men vi vil bestemt anbefale denne dejlige campingvogn til vores efterfølgere.

- Ronald

Caravan: Adria 552PK Med god Plads


Comment:

Det var en god helheds oplevelse at være campist på Vesterlyng Camping. beliggenhed, udstyr, aktivitetstilbud var helt perfekte for os, der havde 2 børnebørn med.

Campingvognen var helt perfekt både i størrelse og bekvemmelighed. Jeg manglede blot en stor kost, så jeg var fri for at kravle på alle 4, når der skulle fejes. Dette er jo kun en lille investering, som nok ikke vil vælte budgettet.

Alt i alt 4 dejlige dage!

- Maj-Britt

Caravan rentals

Name: Stor vogn 20 Meter fra vondkanten

Type: Caravan

Accomodates: 7

Manufacturer: Adria

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more