Jim

Caravan for 6 people

Dalby, Denmark
Caravan
No ratings
600,00 kr. per day

About Dejlig veludstyret vogn på Danmarks fedeste campingplads.

En stor campingvogn af ældre dato, 2001, men pæn og velholdt, og velfungerende faciliteter som gaskogeplade med tre blus, trumatic varmeovn med automatisk tænding, kasettetoilet der er nemt at tømme, da der findes automat for tømning på pladsen. Sengene er fordelt som følger. Dobbeltseng i front, på tværs af vognen. Tre køjesenge bag i vognen, samt en enkelt seng. Dobbeltsengen bliver til rundsiddegruppe og enkeltsengen bag bliver til lille sofa/siddegruppe. Forenden kan således være voksenafdeling og bagenden børneafdeling. Der er en fin skydedør i mellem, så børnene kan få fred 😁. Vognen har flere ovenlysvinduer der kan blændes om natten, samt er der myggenet i alle vinduer, samt døren. Der er god belysning i vognen til de mørke timer. Der er et stort Isabella Forum fortelt på 3,5x5,5m, så der er plads til alle. Fine gardiner så det bliver rigtigt hyggeligt. Der er fast gulv med god isolering, så man sagtens kan gå på bare tæer eller i strømpesokker. Forteltet varmes hurtigt op af en petroleumskamin, der ikke lugter. Vognen er i det hele taget veludstyret med alt service der skal til og lille ovn, samt moccamaster kaffemaskine og en lille gasgrill. Vi håber i vil synes ligeså godt om vognen som vi selv gør. Camp Hverringe er en 5-stjernet plads med masser af aktiviteter for børn både når det er braldrende solskind, men også når regnen presset på. Biograf, aktivitetsrum, teen-lounge, musik-rum er blot nogle af tilbudene. Program for aktiviteter ligger på hjemmesiden. Udover lejen, skal der afregnes for overnatningsgebyr med campingpladsen, dette gøres ved ankomst eller afrejse, alt efter hvad i aftaler med receptionen. Priserne (2019) er 96,- for voksne pr. nat, og 70,- for børn op til 12, børn under 3 er gratis. Hvis hunden er med, koster det 30,- pr. nat. Prisen for lejen er inkl. forbrug af gas samt el.

Check in 14:00
Check out 12:00
Awning Table/chairs for awning Heater
Fridge Gas cooker or other cooking options Freezer Oven Coffee machine Electric kettle Cooking equipment (bowls, pots, pans, etc) Silverware Microwave oven
Campsite
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
5.1 2.4 1250.0 1
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 600,00 kr. 0.0
The owner has not uploaded details of this caravan's insurance policy. Please check with the owner.
The gas test expiry date for this caravan's gas test has passed. Please check with the owner.

Please note that unless specifically indicated in the description of the caravan there will be additional fees applying for your stay at the campsite, such as person fees and possible extra charges. Make sure you check with the campsite.

0 reviews

No ratings

About Jim

Read more about Jim
Showing 4 results for Dalby, Denmark
Campingvogn Adria PK 542 BL5014 (plads 230)
6 people
Caravan
400,00 kr. / day
Stor familievogn Adria 552 med stort fortelt (pl. 3)
6 people
Caravan
450,00 kr. / day
Stor luksusvogn Adria Adora 593 uk med stort fortelt (pl. 139)
6 people
Caravan
650,00 kr. / day
Adria altea 542 tk 6 personers (plads 238)
6 people
Caravan
550,00 kr. / day