Thumb 00d6fee8 ce5e 490d baa3 e0390a44bd2e Anja

Caravan for 6 people

Føllenslev, Denmark
Caravan
No ratings
400.00 kr. per day

About Hyggelig familie vogn

Super hyggelig og lækker vogn med plads til 6 personer, og stort Isabella Penta fortelt med 3,5 m i bredden. Vognen er pladseret rigtig praktisk på plads nr 240, hvor den ligger hyggeligt med sol hele dagen, og med masser plads til at hygge og lege i græsset foran vogn og telt, samt med mange rare naboer. Pladsen er tæt på pool område, svævebane, hoppepude, toiletter/bad og diverse faciliteter. Fortelt er med fast gulv og gulvtæppe så det skaber lidt ekstra hygge og komfort. Der er en petroleumsovn med gratis petroleum, så man i de lidt kølige aftener kan tænde op og få lidt ekstra timers hygge i forteltet. Vognen har et lille køleskab samt et Stort køle og frys skab i forteltet. Vognen har diverse service, gryder, potter og pander, elkedel, kaffemaskine. osv. Og i forteltet står også en lille mini ovn, samt udenfor har vi en weeber gas gril man kan benytte sig af. Dog skal man selv købe de små gasflasker til grillen. Rygning er ikke tilladt i vogn eller fortelt. I skal selv medbringe puder, dyner, sengelinned, viskestykker etc. Toilettet i vognen må ikke benyttes, og vognen og fortelt skal afleveres rengjort og i samme stand som modtaget. Lejer hæfter for eventuelle skader på vogn og telt, samt inventar. Chek ind på ankomstdagen efter kl 14.00 og ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Vi forventer at i efterlader vognen i pæn og rengjort stand. Lejer hæfter for eventuelle skader på vogn/telt og inventar. Ud over lejen til os pr. dag( som betales her ved booking) skal der betales overnatningsgebyr til campingpladsen som i 2018 er på 87. kr. for voksne og 47. kr. for børn mellem 3 og 11 år ( pr. døgn). Børn under 3 år er gratis Dette betales ved ankomst/afrejse. Nøglen til vognen hentes i receptionen ved ankomst.

Check in 15:00
Check out 11:00
DVD Awning Table/chairs for awning
Fridge Gas cooker or other cooking options Freezer Microwave oven Oven Coffee machine Electric kettle Cooking equipment (bowls, pots, pans, etc) Silverware
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
560.0 2.5 1500.0 4
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 400.00 kr.
The owner has not uploaded details of this caravan's insurance policy. Please check with the owner.
The owner has not uploaded a copy of this caravan's gas test. Please check with the owner.

Please note that unless specifically indicated in the description of the caravan there will be additional fees applying for your stay at the campsite, such as person fees and possible extra charges. Make sure you check with the campsite.

0 reviews

No ratings

About Anja

" Hej😊 vi er en sammenbragt familie på 2 voksne og 3 skønne drenge på 6, 7 og 8 år😊 Vi bor på en gård i Jyderup hvor vi har heste, hunde og katte😊 jeg, Anja er handicaphjælper, og træner/Uddanner dressur heste samt er konkurrence rytter. Min kæreste Bo, er staldmester på Aggersvoldgods, og er også uddannet murer samt vagt. Vi elsker at rejse og bruge hyggelige timer på campingpladsen når vi ikke knokler med byggeprojekter på gården😊 Vi glæder os til at byde andre velkommen til hyggelige stunder på vesterlyng camping😍 "

Anja
Read more about Anja
Showing 4 results for Føllenslev, Denmark
Campingvogn Adria PK 542 BL5014
6 people
Caravan
400.00 kr. / day
Rummelig familievogn til en tur i Europa BL 5012
6 people
Caravan
400.00 kr. / day
Hyggelig familie vogn
6 people
Caravan
400.00 kr. / day
   Stor vogn 20 Meter fra vondkanten
7 people
Caravan
775.00 kr. / day