Thumb img 1971 Kamilla & Bjørn

Caravan for 5 people

Føllenslev, Denmark
Caravan
400.00 kr. per day

About Fin køjevogn til max. 5 personer

Fin campingvogn til 5 personer med dobbeltseng, 2 køjer og 1 siddegruppe, der kan slåes ned til 1 enkeltseng og fint toilet. Lille køleskab og køkken, der er ikke tilsluttet gas i vognen. Der er flere børnespil i campingvognen. Fortelt indeholder sofagruppe med spisebord, køleskab med frys, mini-ovn, skabsplads, gasovn, kaffemaskine, elkedel og fjernsyn. Derudover er der gasgrill og havemøbler til rådighed. Medbring selv: Dyner, hovedpuder, lagner, håndklæder, viskestykke og karklud. Campingvognen ligger på plads 162. Tæt på toiletbygning, pool, indkøb og legeplads. Check ind på ankomstdagen efter kl 14.00 og ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Vi forventer at i efterlader vognen i pæn og rengjort stand. Lejer hæfter for eventuelle skader på vogn/telt og inventar. Ud over lejen til os på 350 kr pr. dag( som betales her ved booking) skal der betales overnatningsgebyr til campingpladsen som i 2017 er på 86. kr. for voksne og 47. kr. for børn mellem 3 og 11 år ( pr. døgn). Børn under 3 år er gratis Dette betales ved ankomst/afrejse i receptionen. Nøglen til vognen hentes i receptionen ved ankomst.

Check in 14:00
Check out 10:00
Awning Table/chairs for awning Heater TV
Fridge Gas cooker or other cooking options Freezer Oven Coffee machine Electric kettle Cooking equipment (bowls, pots, pans, etc) Silverware
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
- - - -
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 400.00 kr.
The owner has not confirmed the expiry date of this caravan's gas test. Please check with the owner.

1 review

User avatar

" Super hyggelig vogn, med alt hvad vi skulle bruge. Rigtig godt indrettet vogn og super hyggeligt fortelt. Kan varmt anbefales. "

Pernille

About Kamilla & Bjørn

" Vi er en småbørnsfamilie, 2 voksne (ikke rygere) og 2 børn, som bor i Havnsø. Vi nyder campinglivet rigtig meget, og vil gerne give andre familier denne muligheden også. Derfor udlejer vi gerne vores campingvogn, i de perioder hvor vi ikke selv benytter den. "

Kamilla & Bjørn
Showing 14 results for Føllenslev, Denmark
Fin køjevogn til max. 5 personer
5 people
Caravan
400.00 kr. / day
Dejlig nyere campingvogn med Isabella Villa Fortelt
6 people
Caravan
695.00 kr. / day
Knaus Südwind
5 people
Caravan
400.00 kr. / day
Fin ældre køjevogn lejes ud
Slagelse, Denmark
5 people
Caravan
350.00 kr. / day