Thumb 20770229 10211879925645861 6074783069527659441 n Stine Lucia

Caravan for 4 people

Holbæk, Denmark
Caravan
5.0
225.00 kr. per day

About Lille hyggelig vogn med ægte camping charme.

Skønt beliggende vogn på plads 181. Der er lavet en fast 2 personers soveplads samt rundsiddegruppe der kan laves om til soveplads. Lille tv med boxer kort/stor pakke. Diverse spil, kongespil og kortspil. Køleskab m. Lille fryser i vognen samt køleskab og mini ovn i forteltet. Stor Weber kuglegrill er til rådighed. Vandhane ca. 20 meter væk. Fælles køkken og opvaske mulighed ca. 50 m. Væk. Ligeledes Badeland, toiletter og brusebad (Vi bruger ikke selv vognens køkken og wc og ønsker det heller ikke brugt) Der er stole/borde og service så der er mulighed for at dække op til 10 personer. Vi har selv hund, mindre renlig hund der ikke kommer i møblerne er velkommen. Vi forventer at du efterlader vognen i pæn og ren gjort stand, ligesom du hæfter for skader på vogn, telt og inventar. Ud over lejen til os på 225 pr. overnatning, der betales ved booking. Skal du betale overnatnings gebyr til campingpladsen. Dette betales i receptionen ved ankomst. Ankomst tidpunkt/nøgle udlevering aftales.

Check in 15:00
Check out 12:00
TV Awning Table/chairs for awning
Fridge Freezer Oven Electric kettle Cooking equipment (bowls, pots, pans, etc) Silverware
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
- - - -
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 225.00 kr.

Please note that unless specifically indicated in the description of the caravan there will be additional fees applying for your stay at the campsite, such as person fees and possible extra charges. Make sure you check with the campsite.

3 reviews

5.0
User avatar

" Vi skulle bruge et par overnatninger i forbindelse med lidt ferie med familien fra Fyn, og da de skulle være på Vesterlyng Camping blev det der.Det er ikke sidste gang, at vi booker en campingvogn gennem camptravel. net - det er nemt, sikkert, til en okay pris og man har en super kontakt med udlejeren.Vi har haft nogle fantastiske dage på Vesterlyng Camping. Selve campingpladsen er hyggelig, der er en god og rolig atmosfære og den er ikke større end ungerne selv kan finde rundt, samt gå på opdagelse. Hyggeligt, at der var mulighed for, at se dyrene få mad. Pool området er hyggeligt, og næsten som at være sydpå.

Legepladserne var fine og der var noget til en hver - hos os var svævebanen og hoppepuden et mega hit.

Toilet og badeforhold var som på campingpladser flest, men her skal der være ros til personalet for, at der var rent og pænt hele dagen, samt der var dejlig varmt vand, at bade i.Campingvognen vi boede i lå centralt og alligevel trukket lidt væk. Der var alt hvad vi skulle bruge af både køkkenting, spil, udeleg og cykler. Fint, at Stine havde lavet en "mappe" til vognen med diverse oplysninger. En god, ren og fin vogn som passede

perfekt til vores behov.Super fin oplevelse at leje vogn istedet for, at bo i hytter, som vi tidligere har gjort rigtig meget.Et stort plus var, at vi hurtigt kunne booke en ekstra overnatning, da ungerne og ikke mindst os forældre gerne ville blive lidt længere.Vi vil helt klart anbefale både Stine, Vesterlyng Camping og camptravel til andre. Tak for denne gang.Tak for en god oplevelse. "

Helle
User avatar

" Da der er lavet 2 reservesioner skal der også laves 2 anbefalinger - dette kan måske fremover ændres til bare en - dette er det eneste ris jeg har til Camptravel.net.Super dage i en skøn vogn, god kontakt til udlejer og en dejlig campingplads.Vil helt sikkert bruge camptravel igen. "

Helle
User avatar

" Dejligt ophold, skøn vogn og en super udlejer med rigtig god kontakt og service.

De varmeste anbefalinger! "

Louise

About Stine Lucia

" Stille og rolig af gemyt, gift og har 2 piger på 10 og 14 år. Bor på et nedlagt landbrugs sted. Til hverdag arbejder jeg som personlig assistent i Valby. Min fritid går med min store hobby, mine 3 heste. Camping vognen er vores sommer/hygge recidens. Hvor vi nyder hinanden og det dejlige (forhåbentlige) gode sommer vejr. "

Stine Lucia
Showing 21 results for Holbæk, Denmark
Lille hyggelig vogn med ægte camping charme.
4 people
Caravan
225.00 kr. / day
 Vognen til den perfekte familieferie
5 people
Caravan
350.00 kr. / day
Nyere Campingvogn
Regstrup, Denmark
4 people
Caravan
400.00 kr. / day
ligger på kongsørecamping
4 people
Caravan
2,000.00 kr. / day
   Stor vogn 20 Meter fra vondkanten
7 people
Caravan
775.00 kr. / day
Skøn Cabby-vogn med pladsens bedste udsigt.
4 people
Caravan
400.00 kr. / day
Dejlig Adria køjevogn (pl. 96)
5 people
Caravan
400.00 kr. / day
Ferie på vidunderlige Vesterlyng
4 people
Caravan
400.00 kr. / day
Dejlig Adria 542 køjevogn (pl. 125)
5 people
Caravan
400.00 kr. / day
Dejlig Adria PK 542 (pl. 127) køjevogn
5 people
Caravan
400.00 kr. / day