Thumb billede2 Michael

Caravan for 6 people

Grenå, Denmark
Caravan
No ratings
850.00 kr. per day

About Luksusvogn AA09

Lej en Luksuscampingvogn Har i lyst til en campingferie med lidt mere luksus end i standardvognene, så har Grenaa Strand Camping nu Luksuscampingvogne i kan leje. Luksuscampingvognene inkl. fortelt er 44 m2 store og indeholder: 6 sengepladser, 2 af pladserne er kun egnet til børn, alle med dyner og puder. Gasblus, køleskab, mikroovn og grill. TV Kaffemaskine og elkedel håndvask med varmt og koldt vand. Service og bestik mm. gratis internet til 2 opkoblinger af gangen. Medbring selv: Sengelinned (kan også lejes på i receptionen). Viskestykker, håndklæder, karklud og opvaskemiddel. Til udlejningscampingvognene hører fortelt med, hvor der er opstillet havestole og –bord. Husdyr og rygning er ikke tilladt i udlejningscampingvognene. Der er ikke toilet eller bad i vognen. Vi henviser i stedet til en af pladsens flotte servicebygninger, der findes ca. 100 meter fra vognen.

Check in 14:00
Check out 10:00
TV Awning Table/chairs for awning Duvettes and pillows Bed linen Heater
Fridge Gas cooker or other cooking options Freezer Microwave oven Oven Coffee machine Electric kettle Cooking equipment (bowls, pots, pans, etc) Silverware
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
900.0 - 900.0 -
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 850.00 kr.
The gas test expiry date for this caravan's gas test has passed. Please check with the owner.

Please note that unless specifically indicated in the description of the caravan there will be additional fees applying for your stay at the campsite, such as person fees and possible extra charges. Make sure you check with the campsite.

0 reviews

No ratings

About Michael

" Grenaa Strand Camping ligger direkte ud til en af Danmarks bedste badestrande, ligesom vi er omgivet af hede og klitplantager med cykel- og vandreruter. Pladsen er centralt placeret i feriebyen Grenaa, som er en moderne handels by med god atmosfære, lækre restauranter samt gode shopping- og indkøbsmuligheder. Grenaa Strand Camping er en eksklusiv campingplads med moderne faciliteter samt et væld af aktiviteter.Pladsen tilbyder indendørs aktivitetshus og hele 7 legepladser. Udendørs og indendørs pirat golf, gratis 1400 m2 kæmpe pool område, trådløst internet, gratis badefaciliteter. Pladsens tema er pirat stil, hvilket gør det sjovt for børnene at gå på opdagelse på pladsen. Med en beliggenhed i naturen, men alligevel bynært, og lige ned til en lækker badestrand, og i kort afstand til Djurslands mange attraktioner, giver Grenaa Strand Camping dig og din familie de bedste betingelse for en vellykket ferie. "

Michael
Read more about Michael
Showing 2 results for Grenå, Denmark
Luksusvogn AA07
6 people
Caravan
850.00 kr. / day
Luksusvogn AA09
6 people
Caravan
850.00 kr. / day