Thumb 20160303 163445 Torben

Caravan for 6 people

Føllenslev, Denmark
Caravan
3.67
400.00 kr. per day

About Rummelig familievogn til en tur i Europa BL 5012

Vi udlejer vores fine Adria PK 542 med oppusteligt fortelt + gulvtæppe, let at få rigget til :). Køkkenservice, dyner og puder til fem personer forefindes i vognen, Syv-polet stik til bilen. Kan afhentes på Vesterlyng Camping efter kl. 14 og skal returneres før 10. Du betaler kr. 2.500 i depositum for eventuelt opstået skade under lejemålet som tilbagebetales ved returnering såfremt vognen er skadesfri. HUSK at checke om din bil må trække vognen før du lejer - se mere på http://www.fdm.dk/biler/trailer-campingvogn/beregner-til-trailer-campingvogn. Vognens totalvægt er 1300 kg.

Check in 15:00
Check out 10:00
Bathroom with shower, washbasin and toilet Awning Table/chairs for awning Duvettes and pillows Heater
Fridge Gas cooker or other cooking options Cooking equipment (bowls, pots, pans, etc) Silverware
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
724.0 229.0 1300.0 1
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 400.00 kr. 10.0 20.0
The gas test expiry date for this caravan's gas test has passed. Please check with the owner.

Please note that unless specifically indicated in the description of the caravan there will be additional fees applying for your stay at the campsite, such as person fees and possible extra charges. Make sure you check with the campsite.

3 reviews

3.67
User avatar

" En rigtig fin vogn i god stand, hvor der var alt (!) til en familie på 4. Stod klar til os på Vesterlyng Camping på en god plads - selvfølgelig rengjort og lige til at flytte ind i.



5 stjerner til både vogn, Torben og Vesterlyng Camping fra os! "

Peter
User avatar

" En lidt træt og slidt vogn. Køleskabet virkede ikke og gassen kunne vi ikke få gang i. Forteltet ikke særlig stort og blev utæt da regnen tog til. Trods det havde vi en god ferie men en opgradering af denne vogn ville være fint "

Gitte
User avatar

" Var meget glad for at leje vognen, jeg var ikke så vild med det oppustelige fortelt, men jeg vidste godt det var sådan en slags på forhånd og at forteltet ikke var så stor. Men så er det prøvet.
"

Barbara

About Torben

" Jeg driver og ejer Vesterlyng Camping & Café og er tillige ejer af Camptravel i kompagniskab med Lars Hansen. Jeg er 50 år og driver Vesterlyng Camping med min kæreste Lone. Jeg har en baggrund som geolog, og har arbejdet meget med miljø & naturbevaring i Asien. Udover det elsker jeg at rejse, elsker at få nye idéer (og prøve at udvikle de bedste til virkelighed :)). Jeg har et stort socialt gen og elsker at lære nye mennesker at kende. Campinglivet giver for mig en fantastisk dimension på den sociale måde - også selvom jeg oftest står bag disken!. Jeg finder deleøkonomi rigtig spændende og tror på masser af dynamik ved at give andre mulighed for at bruge det man ikke anvender hele tiden. "

Torben
Read more about Torben
Showing 4 results for Føllenslev, Denmark
Campingvogn Adria PK 542 BL5014
6 people
Caravan
400.00 kr. / day
Rummelig familievogn til en tur i Europa BL 5012
6 people
Caravan
400.00 kr. / day
Hyggelig familie vogn
6 people
Caravan
400.00 kr. / day
   Stor vogn 20 Meter fra vondkanten
7 people
Caravan
775.00 kr. / day